Over ons

Wij zijn Jaco en Petra Verweij uit Veenendaal.

Jaco is al vanaf jongs af aan geïnteresseerd in het werken met hout. Houtbewerking en het maken van meubels zijn al jarenlang zijn hobby naast zijn dagelijkse werk. Het is begonnen als een hobby, maar inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf. Wat is er nu mooier dan je hobby tot je werk te mogen maken! Daarom zijn we sinds mei 2019 officieel van start gegaan als J&P Buiten-Hout. Wij maken boombanken, vuurtafels, statafels, lounge sets en overige tuinmeubelen zoals banken en (tuin)tafels.

Petra neemt de administratieve taken en overige ondersteunende werkzaamheden voor haar rekening, zoals het verwerken van de bestellingen en het mailverkeer.

Met elkaar vinden we het een uitdaging om u als klant tegemoet te komen in uw wensen. Wij zijn pas tevreden, als u dit ook bent. Daarom denken we graag mee in met wat u voor ogen hebt. Wij geven u praktisch advies en kunnen vrijwel elk tuinmeubel van hout op maat aan u leveren. U mag het tuinmeubel in Veenendaal ophalen, maar wij bezorgen en monteren ook bij u thuis (tegen vergoeding). Als het een 6 of 8 hoekige boombank betreft is het ook mogelijk om een bouwpakket op te sturen.

Het productieteam

Jaco Verweij, verkoper en productie
Petra Verweij, administratie
Corné van Bale, zaterdag- en vakantiekracht
Jorinda Verweij, zaterdag- en vakantiekracht

Jarco Maasse, zaterdag- en vakantiekracht