Over ons

Wij zijn Jaco en Petra Verweij uit Veenendaal en Piet de Jong uit Waddinxveen.

Jaco is al vanaf jongs af aan geïnteresseerd in het werken met hout. Houtbewerking en het maken van meubels zijn al jarenlang zijn hobby naast zijn dagelijkse werk. Het is begonnen als een hobby, maar inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf. Wat is er nu mooier dan je hobby tot je werk te mogen maken! Daarom zijn we sinds mei 2019 officieel van start gegaan als J&P Buiten-Hout. Wij maken boombanken, vuurtafels, statafels en overige tuinmeubelen zoals banken en (tuin)tafels.

Petra neemt graag de administratieve taken en overige ondersteunende werkzaamheden voor haar rekening.

Piet ziet het als zijn taak om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn met betrekking tot uw wensen en de afhandeling van uw aankoop. Klantgerichtheid zit in zijn DNA en dat brengt hij graag in de praktijk bij J&P Buiten-Hout.

Met elkaar vinden we het een uitdaging om u als klant tegemoet te komen in uw wensen. Wij zijn pas tevreden, als u dit ook bent. Daarom denken we graag mee in met wat u voor ogen hebt. Wij geven u praktisch advies en kunnen vrijwel elk tuinmeubel van hout op maat aan u leveren. U mag het tuinmeubel in Veenendaal ophalen, maar wij bezorgen en monteren ook bij u thuis (tegen vergoeding). Als het een boombank betreft is het ook mogelijk om een bouwpakket op te sturen.

Jaco Verweij Jaco Verweij, verkoper en productie

Petra Verweij Petra Verweij, administratie

Piet de Jong Piet de Jong, verkoper

Corné van Bale, zaterdag- en vakantiekracht
Michiel Wagteveld, zaterdag-
en vakantiekracht