Veelgestelde vragen

.

Bestellen en levertijden (2)

Door topdrukte en stagnatie in de leveringen van het hout bedraagt de gemiddelde levertijd momenteel rond de 12 weken. Dit hangt ook af van het product dat u besteld. Bepaalde produkten kunnen namelijk makkelijker in het productieproces worden meegenomen. Neem hiervoor contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Zodra u een bestelling geplaatst heeft, nemen wij contact met u op. Dan bespreken we de levertijd en de wijze van levering. Als de bestelling daadwerkelijk klaar is krijgt u van ons bericht.

Betalen (1)

Als u via de site besteld kunt u via Ideal en bankafschrijving betalen. Bij ophalen of bezorgen kan dit contant of met pinbetaling. Ook is het mogelijk een factuur van ons te vragen en de betaling dan via bankafschrijving te voldoen.

Bezorgen en ophalen (2)

Ja, dat kan, daar gaat onze voorkeur zelfs naar uit. U krijgt van ons bericht als de bestelling klaar is en dan kan de datum en het tijdstip van ophalen afgesproken worden

Tegen betaling bezorgen en monteren bij het product bij u. U kunt de bezorgkosten van tevoren overmaken via bankoverschrijving. U mag de bezorg- en montagekosten ook bij bezorging contant of per pin voldoen. De bezorgkosten worden van tevoren met u overlegd per telefoon, app of mail. Als u van tevoren wilt weten waar u rekening mee moet houden, neem dan gerust contact met ons op om hiernaar te informeren.

Mocht een artikel toch niet naar tevredenheid zijn en geretourneerd worden, dan komen de bij aflevering betaalde bezorgkosten voor uw rekening.

In geval van een boombank douglas 6-hoek kunnen wij u ook tegen betaling een bouwpakket opsturen. Daarvoor dient u de bezorgkosten van tevoren over te maken via bankoverschrijving. Het bedrag hiervoor wordt van tevoren met u overlegd per telefoon, app of mail. Dit hangt namelijk af van de grootte van de boombank.

Garantie en reparatie (1)

Op al onze producten geven wij 1 jaar garantie